Csatlakozz hozzánk, vagy gyere szakmai önkéntesnek!

Szakmai önkéntesek jelentkezését várjuk, akik marketing, PR területen dolgoznak, vagy tanulmányaikat ezen a területen folytatják. Feladatuk havi, kéthavi rendszerességgel egy-egy 2-3 órás találkozás lenne az általuk kiválasztott, projektünkben résztvevő szervezettel, mely alkalmakkor tudásukkal, tapasztalatukkal és "más" megközelítésükkel segítenék a munkájukat. Örülünk annak, ha hosszútávú együttműködés jön létre ebből a programból, de rövidebb időszakokra is kérünk, hogy jelentkezz, ha a fentiek felkeltették az érdeklődésedet.

Továbbra is várjuk azoknak a helyi/regionális civil szervezeteknek vagy informális csoportoknak a jelentkezését, akik szeretnének partnerek lenni a Merjünk változtatni! elnevezésű, új típusú civil szervezeti hálózat megvalósításában.

Milyen szervezeteket keresünk?

A projektbe bevont civil szervezetek (egyesületek) az alábbi ismérvekkel rendelkeznek:

  • Tevékenységi kör: sport, fogyatékkal élő emberekkel vagy esélyegyenlőséggel foglalkozó, környezetvédelmi, nagycsaládos, egészségvédő szervezetek.
  • Működés helyszíne: Budapest és annak maximum 70 km-es vonzáskörzete.
  • Tagság: legalább 20 fő magánszemély tag.
  • Demokratikus működés megléte. A résztvevő szervezeteknek figyelemmel kell lenniük a demokratikus értékekre, mint a jó kormányzás, az átláthatóság, a női esélyegyenlőség, a nyitott és befogadó társadalom, illetve a kulturális sokszínűség.
  • Igény a szervezeti problémák megoldására, a stratégiai gondolkodásra.

A bevonni kívánt szervezeteknél a fent leírt területi és tevékenységi jellemzőknél fontosabb, hogy a jelentkezők vállalják a hosszabb távú elköteleződést (legalább 30 hónap), a közös értékek mentén történő munkát, valamint a rendszeres programokon és találkozókon való aktív részvételt. Előnyt jelent, ha képesek valamilyen szempontból gazdagítani az együttműködésben résztvevőket (speciális tudás, lelkesedés, kapcsolati tőke).

A projekt időtartama: 2013. október - 2016. február

A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi linken elérhető űrlapunkat:

https://www.levego.hu/merjunk-valtoztatni/csatlakozas

Elérhetőségeink:

Horváth Zsolt merjunkvaltoztatni‹kukac>levego.hu 06(20)9146101

Szegő Judit merjunkvaltoztatni‹kukac>levego.hu 06(1)411-05-09, 06(1)411-05-10

Hírfigyelő